Jövő héten indul a CES 2014-es kiállítás!

0 713

Jövő héten kedden veszi kezdetét a szokásos Las Vegas-i CES 2014-es elektronikai szakkiállítás, amelyen az idei év meghatározó eszközeit fogják bemutatni. Természetesen az LG, a Sony és még a nagy visszatérő Microsoft mellett a Samsung is képviseltetni fogja magát a rendezvényen.

2014 január 7 és 10 között a hírek mellett érdekességekkel és videókkal fogunk készülni, hogy bemutassuk nektek azokat az új innovatív termékeket, melyekről lerántja majd a leplet a dél-koreai óriás.

A Samsung a CES 2014 ideje alatt várhatóan olyan eszközöket fog majd bemutatni, melyek már az úgynevezett “Life and Design” vagyis az élet és dizájn jegyében születnek, amelyekkel feldobhatjuk az otthonunkat és igazi digitális szórakoztató központtá varázsolhatjuk akár a nappalinkat.

Mint már megírtuk, a Samsung ezen a héten már bemutatta legújabb Androidos okoskameráját, a Galaxy Camera 2-t, mellyel a gyártó célja egy valóban okos automata fényképezőgép piacra dobása volt, mindezt vezeték nélküli adatkapcsolattal és egy 4,8″-es érintőkijelzővel.

Természetesen a hatalmas érdeklődésre számot tarthatnak az óriási televíziók is, melyből a Samsung bemutathatja a világ legnagyobb HD-tévéjét. Az állítólag 2,6 méter széles és 1,8 méter magas behemótról egyelőre nem sokat tudni, vélhetően UHD-készülékről van szó.

Érkezni fognak a hajlított kijelzős tévék is, valamint az új nyolcmagos Exynos 5 mobilprocesszorok mellett bemutatkozhat majd a Samsung új, prémium kategóriás táblagépe is mely az SM-T331 kódnéven fut jelenleg. Ez lehet majd várhatóan a Super AMOLED kijelzővel szerelt Galaxy Tab 4. Jövő héten minden kiderül.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá