Nagy bejelentésre készül a Samsung jövő héten

0 671

Sejtelmes képpel fokozza a várakozás izgalmát a dél-koreai óriás. Vajon milyen új eddig nem látott terméket készülnek bejelenteni?

Érdekes képre hívja fel a figyelmet a Samsung Mobile hivatalos angliai twitter oldala. A csupán néhány órája megjelent fotón a tavalyi év egyik nagy durranása, a Galaxy Gear okosóra látható, mellett pedig sejtelmes szöveg: mi lesz a következő? A keveset mondó információkból is viszonylag könnyen kikövetkeztethető, a Samsung már az idei év egyik nagyágyúját készül harcba állítani, a hivatalos bemutatkozásra pedig remélhetőleg már a jövő héten kezdődő Elektronikai Világshow-n, a Las Vegas-i CES-en sor kerül.

Az alig néhány szavas mondatot az eddig felmerült pletykák fényében többféleképpen is értelmezhetjük, a legvalószínűbbnek ugyanakkor mégis az újabb generációs okosóra tűnik, ezt erősítheti egy még korábban szintén a Samsung által megjelentetett kép is.

Egyes források szerint az újabb generációs Galaxy Gear 2 akár 15-20 százalékkal is vékonyabb lehet, míg mások szerint új, hosszabb üzemidőt biztosító akkumulátor, valamint GPS integráció is kerülhet az új okosórába, amely mindamellett állítólag lényegesen több androidos készülékkel lesz képes kommunikálni, mint elődje.

Így tehát nincs más hátra, mint előre, néhány nap és mindenre fény derül.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá