8 magos processzorral jöhet a Galaxy Tab Pro 10.1

A Samsung SM-T520 táblagépről (más néven Galaxy Tab Pro 10.1) még mindig nem sok hivatalos információ szivárgott ki, de az AnTuTu benchmarknak hála már sejthetjük, milyen hardverekre számíthatunk a motorháztető alatt.

Kezdjük a lényeggel: úgy tűnik nem sokat vár a Samsung friss fejlesztésű, nyolcmagos Exynos 5 Octa processzor kiaknázásával és már a Galaxy Tab Pro 10.1 ezzel a chippel büszkélkedhet majd. Maximális órajele várhatóan 1,9 GHz lesz, ami igazán nem rossz. Az Apple specifikációira reagálva bőven elképzelhető, hogy 64 bites rendszer fog futni az SM-T520-on.

A kijelző felbontásával sem bánik szűkmarkúan a gyártó, egy 2560 x 1600-as Super Amoled képernyőn keresztül vezérelhetjük majd a Google 4.4.2-es KitKat Androidját. Összehasonlításképp ez ugyanaz a pixelszám, ami megegyezik a Samsung Galaxy Note 10.1 (2014) által kínált kijelzőjével.

Memória tekintetében sajnos nem kapkodja el a Samsung az új fejlesztések beépítését így 2Gb RAM-mal kell megelégednünk, belső tárhelye pedig vélhetően 32Gb méretű lesz. Az eszköz hátulját egy 8MP-es kamerával tisztelték meg a tervezők, elöl a shooter 2MP-es lesz.

A fenti infók nem hivatalosak, ezért nem is 100%-ig megbízhatók. A Samsung várhatóan a következő hetekben (február eleje) listázza be a terméket hivatalosan, akkor mindent megtudunk. A CES-en a Galaxy Tab Pro még nem mutatkozik be.

Samsung-Galaxy-Tab-Pro-10.1-SM-T520-specs-and-benchmark-score

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá