Kiszivárogtak az olcsóbb Note 3 képességei

0 579

Meglepően erős hardverrel érkezhet a Samsung aktuálisan új phabletjének némileg olcsóbb, lájtosított változata.

A Samsungban vélhetően főként azt szeretik a felhasználók, hogy egy-egy aktuális csúcskészülékét valamelyest kedvezőbb árfekvésű változatban is megjelenteti. Most is hasonló tervvel készül a dél-koreai gyártó, ám ezúttal a Note 3-ra vágyók örülhetnek majd.

A szokásosnak mondható iparági jelentések helyett most maga a Samsung szivárogtatta ki saját weboldalán keresztül – feltételezhetően véletlenül – az olcsóbb Note 3 lite képességeit. E szerint és a forráskódban fellelhető információk alapján egy 8 megapixeles frontoldali kamerával szerelik fel a lájtosabb Note 3-at (összehasonlításképp, a drágább verzióban egy 13 megapixeles modul kapott helyet), kijelzője a nagytestvérhez hasonlóan megmarad 5.7 coll, a fullHD SUPERAMOLED helyett azonban, „csak” szimpla 720p felbontású HD panel kap helyet, egy 3200 mAh-es eltávolítható akkumulátorral a fedélzeten. A fennmaradt specifikációkról egyelőre más nem derült ki, az azonban szinte biztosra vehető, hogy szoftveres tekintetben az Android 4.3 Jelly Bean rendszere teljesít majd szolgálatot.

A félhivatalosnak tekinthető bejelentés szempontjából az már mindenesetre örvendetes, hogy az árcédulán szereplő ár nem feltétlenül jelent majd kompromisszumot az alacsony(abb) tudással. A telefon hivatalos felbukkanását a február végén esedékes barcelonai MWC-n valószínűsítik.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá