Csajozni csakis a Galaxy Gear okosórával érdemes

0 785

A Samsung az ünnepek alatt egy újabb reklámmal kedveskedett nekünk, melyben most is a Galaxy Gear okosórát promózzák. A videóban egy sítúrát követhetünk végig, melyben két pasi próbálja meg levenni lábáról a szőke bombázót. Mondanunk sem kell, természetesen ez a Galaxy Gear készüléket viselő srácnak sikerül, hiszen a lányt ámulatba ejti az okosóra, ezáltal annak használójának sokszínűsége is.

Sokszor és sokan gondolkoztak már az órával való kommunikáción, így a téma időről-időre aktuálissá válik. Természetesen már láttuk sokszor a Galaxy Gear funkcióit, most azonban egy újabb oldaláról ismerhetjük meg a készüléket. A lényeg nem csupán abban lakozik, hogy a készülékkel telefonálni is tudunk, hanem abban, hogy azon kívül akár fényképeket, videókat is készíthetünk, valamint csatlakoztathatjuk más készülékekhez is.

Természetesen a Samsung leginkább a Galaxy Note 3-hoz javasolja a Galaxy Gear okosórát, de más Samsungos készülékekkel is funkcionálhat az. A Galaxy Gear kijelzője egy 1,63 hüvelykes képátlóval szerelt 277-es pixelsűrűségű 320×320 pixelfelbontású Super AMOLED panel, melynek  betekintési szöge remek.

A rendszer lelkét egy 800 MHz-es órajelen ketyegő, egymagos Exynos processzor adja, melyet 512 MB memória támogat. A belső tárhely 4 GB-os, ide kerülhetnek a fotók, videók vagy akár a feltelepített alkalmazások is.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá