A CES 2014-en debütál a Samsung Galaxy Camera 2

0 713

Az előző év végén már elindultak a pletykák a Samsung Galaxy Camera újabb verziójáról. Most a dél-koreai gyártó be is jelentette a népszerű Android operációs rendszerű fényképezőgépének, a Galaxy Camerának második változatát. A Samsung csütörtöki bejelentése szerint az új modellt a január 7-én kezdődő CES 2014-es show keretében mutatják majd be.

Az eszköz megjelenése a Samsung elmondása szerint nem kerül feláldozásra a technológia oltárán. A specifikációk ugyanis nagyon impresszívek. A rendszer lelke egy négymagos 1,6 GHz-es processzor lesz. A 2000 mAh-es akkumulátorral pedig akár órákon keresztül is fényképezhetünk majd. Természetesen az Android platform lehetőséget biztosít majd arra, hogy rendkívül egyszerűen és kényelmesen lehessen használni az eszközt, melyben segíteni fog a 4,8″-es HD Super Clear Touch LCD panel is.

A Samsung Galaxy Camera 2-ben egy 16 MPx-es BSI CMOS képérzékelő szenzor kap majd helyet, mely segíti a kristálytiszta képek elkészítését, megtöltve azokat a valódi színekkel. A masszív 21-szeres optikai zoom pedig lehetőséget nyújt arra, hogy a készítőnek ne kelljen mozogni ahhoz, hogy a fényképezendő tárgyat vagy személyt megközelítené.

Az eszközben lesz 2GB-nyi alap tárhely, melyet külső kártyákkal természetesen bővíthetünk majd, de jó hír, hogy 2 éven keresztül 50 GB-os ingyenes Dropbox fiókot is kapunk majd, ahol biztonságban tudhatjuk majd fényképeinket, videóinkat.

A WiFi és NFC segítségével a fényképek és videók könnyedén megoszthatóak is. A “Tag and Go” tulajdonságnak köszönhetően a Galaxy Camera 2 NFC-n keresztül képes csatlakozni más okoskészülékekre is, így könnyedén megoszthatóvá válnak fényképeink is. A készülékben lesz egy 28 darabos, előre beállított okos funkció is, melynek segítségével akár egy kezdő felhasználó is profi fotóssá válhat majd rövid idő alatt.

Hivatalos megjelenési dátum és várható fogyasztói ár még nem ismert, de hamarosan a CES alatt minden kiderül majd.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá