Bréking! Az MWC-n debütál a Samsung Galaxy S5!

0 1,095

Végre megtörtént a hivatalos bejelentés! A képen látható úriember, Dong-hoon Chang. Ő felelt az elmúlt évben a Samsung mobilkészülékek dizájnjáért. Jelenleg ő a Samsung dizájn csapat vezetője a Samsung IT és Mobilkommunikációs divíziójában.

A dél-koreai inews24 forrásaira hivatkozva Dong-hoon Chang a mai nap hivatalosan is bejelentette, hogy a Samsung legújabb zászlóshajójának számító Galaxy S5 mobilkészüléket az idén februárban megrendezendő Mobile World Congress (MWC) alatt mutatják majd be. Sajnos ennél többet nem árult el a Samsung.

A koreai források beszámoltak még arról, hogy a Galaxy S5 csupán egy kísérleti név lehet, bár jól tudjuk, hogy szinte biztosan ezt a nevet használják majd a dél-koreaiak is. A pletykák szerint az új Galaxy S5 egy 5,25″-es 2560×1440-es HD Super AMOLED kijelzőt fog kapni, melyet egy nyolcmagos 64 bites Exynos processzor támogat majd.

A Mobile World Congress 2014-es konferenciát mint mindig, idén is Barcelonában rendezik majd meg, mely február 24-én indul. Ekkor tehát végre lerántja majd a leplet a Samsung az ifjú titánról. Reméljük addig is eltelik ez a pár hét, hiszen egy hét múlva máris indul a CES 2014-es konferencia is, ahol a Samsung bár mobiltelefonokat nem valószínű, hogy bemutat majd, de talán leleplezésre kerülhet a Galaxy Gear 2-es okosóra.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá