Újabb Samsung Galaxy S5 koncepcióképek érkeztek

0 1,569

Ez év első negyedévében várható, hogy a Samsung lerántja végre a leplet a csúcskategóriás Samsung Galaxy S5 készülékéről. Talán már csak pár hónap van hátra, hogy megismerkedhessünk vele, addig is be kell érnünk azokkal a koncepcióképekkel, melyeket a fanatikus Samsung rajongók készítenek. Most jött egy újabb adag, ami egészen elképesztő részletességgel tárja elénk, mit is várhatunk majd az új mobilkészüléktől.

A pletykák és nem hivatalos források alapján összeállított koncepcióképeken, – melyeket a GalaxyS5Info.com csapata készített – megcsodálhatjuk a hajlított kijelzőt, a fém burkolatot és egyéb olyan tulajdonságokat, melyek által elmondhatjuk, igazi kuriózummal lesz majd dolgunk. Természetesen ezek csak elképzelések, de jó esetben mindent megkapunk majd, melyet a fantáziaképek tartalmaznak.

A Samsung Galaxy S5 készülék várhatóan egy 64 bites nyolcmagos Exynos processzort fog kapni, melyet 4GB memória támogat majd. A várhatóan 5,25″-es kijelző flexibilis, azaz hajlított lesz, melynek felbontása már UHD, azaz 2K szabványú 2560×1600 pixeles lesz. A hátlapi kamera vélhetően egy 16MPx-es ISOCELL-es lesz, míg a hangokért négy darab hangszóró is felel majd.

A legfontosabb tulajdonsága a készüléknek a biztonság lesz, melyet a Samsung mérnökei várhatóan az úgynevezett Iris szkenner segítségével érnek majd el, melyet a beépített Android 4.4-es KitKat mobiloperációs rendszer fog teljes körűen támogatni.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá