Így készíthetünk hangulatos kisfilmet Instagram fotóinkból

0 923

Nemcsak a Facebookon, hanem az Instagramon is lehetőségünk nyílik egy impozáns összegző megtekintésére. Mindezt ráadásul hangulatos videó formájában.

A népszerű közösségi oldalakon évről évre lehetőségünk adódik az aktuális site-on eltöltött évünk összefoglalójának megtekintésére. A Facebookon például fényképes válogatást kérhetünk saját profilunkra vonatkozóan, amelyet csakúgy, mint a legtöbb tartalmat, ezt is megoszthatjuk ismerőseinkkel, követőinkkel.

Valami hasonlót kínál az Instagramon fellelhető adatok elemzésével is foglalkozó Statigram, amely a Facebookkal ellentétben azonban mindezt hangulatos videó formájában prezentálja. A videós összefoglaló elkészítéséhez csupán néhány lépésre van szükség, az oldal ugyanis a munka nagy részét helyettünk végzi el. Ehhez mindössze csak lépjünk fel a Statigram honlapjára, majd engedélyezzük a hozzáférést saját Instagram-fiókunkhoz. A felbukkanó ablakban ezután egy email cím megadására van szükség, ide érkezik majd ugyanis az oldal által elkészített videó.

A Statigram tájékoztatása szerint a videós összefoglaló elkészítése akár több órát is igénybe vehet, ami persze érthető, hiszen rengetegen jelezték kérésüket. Az összefoglalót lehetőségünk van akár Facebookon, akár Twitteren is megosztani, de mindezek mellett természetesen saját készülékünkre is lementhetjük.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá