Hogyan működik a Samsung Anynet+ szolgáltatása?

1 4,804

A Samsung az exkluzív Anynet+ technológiáját még 2007-ben mutatta be, azóta pedig további fejlesztések is megjelentek. Természetesen ezen funkciók csak a Samsung termékein érhetőek el. De hogyan is működik az Anynet+ és miért is lehet hasznos ez a felhasználók számára?

Fontos tudni, hogy az Anynet+ egy vezetékes hálózat. Például a legtöbb Samsung televízióban megtalálható az a speciális menü, amelyből az Anynet+ távirányító használatával vezérelhetjük a csatlakoztatott eszközöket.

A távirányítóval pedig bármelyik eszközön szabályozni tudjuk a hangerőt és a képbeállításokat. Nem kell tehát többet külön a DVD- és tévé-távirányítóval zsonglőrködni, hogy optimális hang- és képminőséget érjünk el. Sőt, amikor betöltünk egy lemezt egy DVD vagy Blu-ray lejátszóba, az intelligens Anynet+ hálózat automatikusan bekapcsolja a tévéhez csatlakoztatott audio és vizuális eszközöket, beleértve az aktív hangfalakat is.

A legjobb az egészben pedig, hogy még csak nem is kell közvetlenül rálátnia a készülékekre például a DVD vagy a Blu-ray lejátszóra, ahhoz, hogy vezérelni tudjuk őket. Ha szeretnénk, akár az egész Anynet+ rendszert tarthatjuk egy médiatároló szekrényben is, és még így is képesek leszünk távirányítani az egyes eszközöket. Nem kell tehát fél méterre a tévétől kuporogni csak azért, hogy feljebb tudjuk venni hangerőt.

Az Anynet+ technológia tehát mindenről gondoskodik. Számtalan készüléket egyesít egyetlen rendszerben, hogy mi egy központi helyről irányíthassuk a filmeket és a diabemutatókat. Nem kell hozzá bonyolult rendszert telepíteni, sem szövevényes kábelcsatlakozásokat kiépíteni. Egyetlen gombnyomással be- és kikapcsolhatjuk az összes készüléket, vagy készenléti módba helyezhetjük őket. Így pedig csupán csak egyetlen távirányítónak kell megjegyeznünk a helyét.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

1 hozzászólás

  1. Sziasztok, mi is most vettünk egy samsung tv-t és van rajta anynet, viszont nem tudok lépkedni az opciók között így az eszközválasztás sem elérhető.. és nem megy az xbox.. folyton jelet keres :'( összefüggésben lehet a kettő?

Szólj hozzá