Ez lenne a Samsung új, gigantikus táblagépe?

0 677

Néhány keveset sejtető információ után egy kézzel fogható bizonyíték is megjelent a Samsung hamarosan bemutatkozó óriás tabletjéről.

Az utóbbi időben számos pletyka ütötte fel a fejét, miszerint a Samsung jövőre egy óriási, mintegy 12,2 colos táblagépet készül piacra dobni. A sejtelmes információkon túl bár eddig vajmi kevés konkrétum került elő, a Phone Arena a Clin.net nevű koreai lap által kiszivárogtatott képre hivatkozva azonban már a tablet monstrum pontos formáját is tudni véli.

Az oldal szerint a képet elnézve igaznak tűnhetnek a még korábban megjelent a táblagép specifikációit érintő találgatások, amelyek szerint a 12.2 colos megjelenítő a HD felbontásnál némileg jobb képminőséget prezentál majd, felbontását pedig 2560 x 1600 pixelen valószínűsítik. A képernyőméreten túl sem lesz nagyon oka szégyenkezni a Galaxy Note 12-nek, amelyben az eddig megjelent pletykák szerint a Snapdragon 800-as processzorcsaládjának egy négymagos darabja teljesít szolgálatot, 3GB RAM társaságában. Belső tárhelye 32GB-os lesz, de ezen kívül kerül még bele egy 8 megapixeles frontoldali kamera is. A 9.500 mAh-es akkumulátorral szerelt tablet leleplezésére a néhány hét múlva esedékes Las Vegas-i CES-en kerülhet sor.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá