Lehet, hogy a Samsung legújabb okosórája egyáltalán nem is okosóra lesz

0 2,046

Az okosórák máris nagy hatást gyakoroltak a felhasználókra. A gond ezzel az, hogy főként csalódottságot okoztak nekik. És hogy teljesen őszinték legyünk, a Samsung Galaxy Gear sem sikerült a legmeggyőzőbbre ezen a területen, legalábbis a nagy gyártók termékei közül. Bár a Galaxy Gear dizájnja egyértelműen kiválóra sikerült, a szoftver elsietettnek és átgondolatlannak tűnt, ami kifejezetten a használhatóság rovására ment. Egyes híresztelések szerint a Samsung tisztában van vele, hogy az első próbálkozás nem sikerült tökéletesre, és már a jövő éve első negyedében kiad egy fejlesztett verziót a Galaxy Gearből. Azóta újabb értesülések egyenesen azt állítják, hogy az új termék egyáltalán nem egy okosóra lesz, hanem sokkal inkább egy viselhető fitnesszedző.

Az egyik legnagyobb koreai informatikai magazin szerint a Samsung legújabb dobása a viselhető kiegészítők piacán egy hordható fitnesszedző lesz, ami a Galaxy Band névre hallgat majd. A Nike Fuel Bandjéhez hasonlóan ez a szerkezet is tartalmaz majd mozgásérzékelőt, nyomásmérőt és páratartalom-figyelőt. A Galaxy Band minden Samsung-eszközzel kompatibilis lesz, Bluetoothszal kapcsolódik majd és valamilyen formában hangvezérelhető lesz.

A Galaxy Band minden bizonnyal a Samsung S Health alkalmazással lesz összekötve, ami olyan telefonokon érhető el, mint a Galaxy S4. A koreai lap szerint az új Galaxy Bandet az MWC-n mutatják be februárban és nem sokkal a bemutatás után már elérhető lesz a boltokban is.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá