Különleges Samsung TV-k jönnek 2014-ben

0 1,147

Ha hihetünk a legújabb sajtóértesüléseknek, hamarosan igazán különleges, hang és gesztusvezérléssel is irányítható tévécsodákat mutathat be a Samsung.

Mint köztudott, az Apple is régóta dolgozik különleges tévéjén, de a projektet idő közben úgy hírlik, alaposan jegelték a cupertino-iak. Nem úgy a Samsung, aki úgy tűnik a jövő évben esedékes Elektronikai Világshow-n mutathatja be első, valóban hang érzékeny és tovább fejlesztett gesztusvezérléssel kezelhető tévékészülékeit.

A Samsung hivatalos blogján megjelent rövid bejegyzés szerint a cég Smart TV-ire hamarosan egy új korszak köszönt be, amely még könnyebbé és kényelmesebbé teszi használatukat. A pletykák szerint az új technológia többek közt nemcsak hangalapú utasításokat lesz képes kezelni, de az intuitív módon történő gesztusvezérléssel akár egyetlen ujjunk megmozdításával is lehető válik a hangerő állítás vagy éppen a csatorna váltás.

A Samsung Szolgáltatás és Stratégia csapatának vezetője, Kyungshik Lee elmondása szerint a vállalat 2014-ben bemutatandó Smart TV modelljei minden eddiginél nagyobb kényelmet biztosítanak majd. Az új készülékekre ráadásul már nem is kell olyan sokat várni, hiszen egy alig hónap múlva Las Vegas-ban láthatja meg őket első kézből a nagyközönség.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá