Így néz majd ki a Galaxy S5?

0 724

A keveset mondó információk után egy még kevesebbet sejtető kép is előkerült, amely az állítólagos Galaxy S5 kinézetét ábrázolja.

Kétség sem fér hozzá, hogy a Samsung egyik, ha nem a legjobban várt újdonsága a Galaxy S5 lesz. A jövő évben megjelenő csúcstelefonról eddig számos pletyka került napvilágra, köztük talán az egyik legérdekesebb, amely azt valószínűsíti, hogy a Samsung egy egészen különleges módon küldené padlóra az Apple még idén ősszel bemutatott ujjlenyomat azonosításra alkalmas technikáját.

A megannyi nem hivatalos információ után most egy kép, pontosabban szabadalmi terv is előkerült, amely állítólag a hamarosan bemutatkozó Galaxy S5 végleges formáját ábrázolja. A Patentbolt által megosztott képből egyértelműen látható a különbség: a telefon lényegesen vékonyabb lesz elődjéhez képest (már ha valóban ebben a formában kerül bemutatásra), ráadásul az eddig a készülék tetején helyet foglaló USB-, és jack portok a Galaxy S5 esetében a telefon aljára költöznek.

A Patentbolt megjegyzése szerint mindenesetre egyáltalán nem biztos, hogy a Samsung pontosan ezt a dizájnt választja majd, így a januárra jósolt bemutatón előfordulhat, hogy némileg eltérőbb formában mutatkozik majd be az új zászlóshajó.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá