Galaxy Band: érkezik az új Samsung okosóra?

0 1,393

Alig néhány hónapja, hogy a Galaxy Gear megjelent, de már az újabb generációs utódról hallani.

Újabb hírek látszanak megerősíteni a korábbiakat: a névtelen forrásokra hivatkozó Übergizmo azt írja, Galaxy Band néven mutathatja be második generációs okosóráját a dél-koreai gyártó. A technológiai oldal szerint nemcsak a név, de az órában fellelhető funkciók is alapjaiban megváltoznak, illetve újakkal bővülnek majd ki.

A nem hivatalos információkat tovább erősítheti a korábban az Apple kötelékében álló, Siri vezetőprogramozójaként is ismert Luc Julia Samsung-hoz való csatlakozásának híre. A Galaxy Gear 2 hardveres specifikációi, csakúgy, mint az óra pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert. Források szerint a Samsung a jelenleg piacon lévő Galaxy Gear-ben tapasztalt problémák elkerülése érdekében egy teljesen újfajta akkumulátor megoldáson kísérletezik, amely lényegesen hosszabb idejű hálózat független működést tenne lehetővé.

Bár mint említettük, az óra megjelenésének idejét egyelőre homály fedi, felbukkanását többen mégis a jövő évben esedékes Elektronikai Világshow-n (CES), vagy a némileg később rendezendő Mobil Világkonferencián (MWC) valószínűsítik.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá