Megjelent az Imperium Galactica 2 Androidos eszközökre

0 1,778

A Digital Reality az iPad eszközökre már elérhetővé tette, nemrég pedig Androidos eszközökre is bemutatta a stratégiai játékok egyik remek klasszikusát. Megjelent tehát az Imperium Galactica 2, így már semmi akadálya újraélni az űr meghódítását. Az alkalmazás ára is kedvezőnek mondható, csupán 871 Ft-ba kerül a Google Play áruházában.

Éljük tehát újra az összetett játékok aranykorát, vegyük kezünkbe a Birodalom irányítását!

Üdvözlöm Imperátor! Az eredeti birodalomépítő űrstratégia, az Imperium Galactica 2 visszatért, és jobb, szebb, gördülékenyebb, mint valaha! Több játszható faj, és egy egyedi, hatalmas univerzum várja, hogy kezébe vegye az irányítást, és birodalmát egy virágzó jövőbe vezesse. Kémkedjen, egyezkedjen, kutasson, építsen – minden eszköz a rendelkezésére áll, hogy a legerősebb, legfejlettebb erővé váljon a világegyetemben! Hatalmas csaták, terjeszkedő birodalmak, és három különböző hadjárat várja, hogy részese legyen, és faját végső sikerre vezesse!

Az összetett valós idejű és egyben többszörösen díjnyertes stratégia játék lényege tehát a galaxis felfedezése. Bolygókón kell terjeszkednünk valamint másokét meghódítanunk. A cél az ellenségek megsemmisítése a különböző bolygók felszínén és természetesen az űrben is. Mindezt a rengeteg fejleszthető és upgradelhető űrhajók segítségével tudjuk elérni, de ahhoz, hogy célunkat sikerre vigyük, egy végletekig tökéletes és összetett gazdasági szimulációt is kontrollálnunk kell.

Az űrhajók és egyéb járművek természetesen áttervezhetők is, valamint szövetségeseket is kereshetünk magunknak, de akár kémkedhetünk is ellenségeink után. A játékban három egyedi hadjárat található, valamint jó hír, hogy az angol és spanyol nyelv mellett természetesen magyarul is elérhető ezen remek játék.

[app]com.digitalreality.ig2[/app]

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá