Szárnyal a BlackBerry saját üzenetküldője

0 1,045

A BBM mögött álló BlackBerry hivatalos tájékoztatása szerint már 40 millióan használják a vállalat még idén októberben megjelent multiplatformos üzenetküldőjét.

Több hónapnyi várakozás majd késés után idén október végén hivatalosan is megjelent a BlackBerry gondozásában álló BBM Messenger. Az iOS-re és Androidra is ingyenesen elérhető azonnali üzenetküldő kezdeti fogadtatását nem várt mód óriási érdeklődés övezte, az alkalmazás ennek eredményeként néhány óra leforgása alatt a letöltési listák élére kúszott.

Az egyébként legbiztonságosabbnak kikiáltott üzenetküldő szolgáltatás felhasználói tábora nemrég átlépte a 40 milliót – jelentette be az alkalmazás fejlesztése mögött álló BlackBerry, de többek közt azt is elárulták, a felhasználók zöme Androidról, azon belül is főként LG típusú okostelefonokról érkezik.

Az alkalmazás által kínált előnyök mellett többek között kiemelendő a szolgáltatás speciális, PIN kód alapú azonosítási rendszere, a képekkel, valamint akár gifekkel is tarkítható profil fiók, de szintén a BBM jellegzetessége a Facebookon is létrehozható csoportokhoz hasonló chat funkció.

[app]com.bbm[/app]

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá