Ő lett az év Instagram-fotósa

0 748

A hagyományos értelemben vett fotóversenyek mellett egyre ismertebbnek számítanak a mobilfotózással kapcsolatos megmérettetések is.

Az Év Fotósa díj mellett bár kevésbé számít hangzatosnak, mégis kiosztották idén is az Év Instagram Fotósa díjat. Az idei verseny tavalyhoz hasonlóan a szervezők szerint rendkívül szoros volt, hiszen egy többmilliós felhasználói bázissal rendelkező online „galériából” kellett kiválasztaniuk a győztes munkákat. A döntést ráadásul tovább nehezíti az is, hogy az Instagram-használók száma évről évre jelentősen tovább nő.

A Time által rendezett idei Instagram fotóversenyben egy veterán fotóriportert, David Guttenfeldert találta legjobbnak a zsűri. Az egyébként hétszeres World Press Photo-díjas férfi egyike azon külföldi fotósok körének, akik engedélyt kaptak arra, hogy a lezárt országban, Észak-Koreában is készíthessenek felvételeket. Guttenfelder munkásságát hivatalos Instagram-fiókján lehet követni, ahova naponta tölt fel képeket. Egyik legszívmarkolóbb alkotását, a filipino-i tájfun túlélőjéről készített felvételét már több ezren osztották meg.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá