A Samsung GamePad és a Galaxy Tab 3 8.0 egy csomagban

0 624

Néhány nappal ezelőtt jelentette be a Samsung a GamePad kiegészítőjét mobileszközökhöz. Korábban már láthattuk a készülék prototípusát és nagyon hálásak vagyunk azért, hogy a végleges verzió nem nagyon hasonlít a korábbi megoldáshoz. Akárhogy is legyen, annak érdekében, hogy még vonzóbbá tegye a Samsung az új kiegészítőt a vásárlói számára a GamePadot a Galaxy Tab 3 8.0-ával egybecsomagolva árulja majd, Game Edition fedőnéven.

Az érdekes az, hogy hivatalosan a GamePad 4-től 6,3 hüvelykes kijelző méretig képes az eszközöket megtartani, így gyanítható, hogy a nagyobb átmérőjű tabletekhez már WIFIn, Bluetooth-on vagy bármilyen egyéb vezeték nélküli megoldással fog csatlakozni. A Galaxy Tab 3 8.0 nem a Samsung legerősebb táblája, de a 250 dolláros kikiáltási árával egészen megfizethetőnek számít. A teblet a nevéből adódóan egy 8 hüvelykes kijelzővel van szerelve, ami 1280 x 800-as felbontást mutat. Egy kétmagos processzor működteti, 1,5 GHz órajellel. Van hozzá 1 GB RAM és természetesen elő és hátlapi kamera is. Arról még nem tudni, hogy melyik Android fut majd rajta.

Arról még nem esett szó, hogy ez a bizonyos GameEdition mikor fog megjelenni. És arról sem, hogy mennyiért. Annyi viszont gyanítható, hogy a fentebbi specifikációkkal és a GamePad 100 dolláros alapárával, nem lesz egy olcsó vásár. Akárhogy is, hamarosan újabb információkat kapunk az áru kapcsolt termekről, úgyhogy érdemes visszatérni a további infókért.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá