Galaxy S5: egyre biztosabb, hogy fémvázba bújik az új csúcsmobil

0 770

Újabb nem hivatalos információk látszanak megerősíteni a korábbiakat: talán végre mégis felhagy a műanyaggal a Samsung?

Hiába a lenyűgöző hardver és megannyi funkció, egyre másra támadják a Samsung-ot olcsó érzetet keltő, műanyag borítású mobiljai miatt. Jó hír lehet azonban az egyik neves technológiai lap egy korábbi értesülése: források szerint már megkezdődtek a Samsung legújabb Galaxy S5 mobiljainak fémkeretét biztosító ázsiai beszállítókkal kapcsolatos tárgyalások.

A jelentés tartalma szerint a tajvani Catcher, illetve a szintén tajvani illetékességű Ju Teng, valamint egy kisebb kínai cég, a BYD biztosítja majd a dél-koreai zászlóshajóba kerülő fémvázakat. Noha a híreket egyelőre a Samsung se nem erősítette meg, se nem cáfolta, az mindenesetre már legalább biztató, hogy a gyártó nem feltétlenül ragaszkodna a Note 3-nál is elkezdett bőr megoldáshoz, vagy éppen a sokak által hibának felrótt műanyag borításhoz.

A Galaxy S5 bár még meg sem jelent, már most visszhangzik tőle a sajtó, ami persze érthető, úgy hírlik ugyanis, 4 magos processzor, 16 megapixeles kamera, valamint írisz szkenner is lesz benne, de egyre több felől hallani papírmódjára hajtogatható mobilokról is.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá