A Samsung dupla kijelzős mobilt védetett le

0 657

A Samsung levédette a dupla kijelzős mobil szabadalmát. Ez még önmagában nem lenne különleges, számos dupla kijelzős mobil van a piacon. Van aminek elő és hátlapja is tartalmaz kijelzőt, sőt már olyan fajta is van, ami egyik oldalán hagyományos LCD kijelző terpeszkedik, a másikon pedig egy e-tintás kijelző. Ami mégis különlegessé teszi ezt a készüléket az az, hogy a két kijelző mintegy könyv formájában nyitható és össze van kötve. Hasonlóan a Nintendo 3DS-hez. A tervek alapján több módon is állítható a készülék. Lehet könyv formájában tartani, vagy teljesen kihajtani és ez esetben a két kijelző egy nagy kijelzővé egyesül. És lehetséges egymáshoz képest úgy beállítani a két kijelzőt, hogy azok háttal legyenek a másiknak.

A két kijelzőn külön-külön folytathatunk műveleteket. Tökéletes könyv olvasásra vagy olyan játékok futtatására, amik két kijelzőt igényelnek. Esetleg míg az egyiken videót nézünk, addig a másikon frissíthetjük a facebook profilunkat.

A szabadalmi hivatalban még több száz hasonló elképzelés lett levédetve. Ez a készülék lehet a második leginkább várt termék 2015-ben, hiszen a gyártó eddigre ígéri. Az első mindenképpen a korábban már többször is megszellőztetett hajlítható kijelzős mobil.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá