Itt az újabb Galaxy Gear frissítés

0 627

A felhasználók által két legzavaróbbnak tartott hibát javítja okosórájához kiadott legújabb szoftverfrissítésében a Samsung.

A felhasználók visszajelzése alapján két fontos dolgot javít a Galaxy Gear-hez tartozó nemrég megjelent frissítés. A Samsung hivatalos jelentése szerint az újabb szoftververzió tovább növeli az okosóra hálózat független működését, emellett a korábban néhány alkalmazás esetében nem megfelelően működő értesítési hibát is kiküszöbölte a Samsung.

Az egyelőre csak az amerikai felhasználók számára elérhető frissítés továbbá néhány jelentős teljesítményoptimalizálásra vonatkozó változtatást és gyorsabb S Voice működést is hoz, így mindenképp javaslott annak telepítése, amely várhatóan hamarosan újabb országokban lesz elérhető.

Samsung az idén ősszel rendezett berlini IFA-szakkiállításon mutatta be Galaxy Gear okosóráját, amely az újabb generációs Galaxy Note 3-mal szinte egy időben, októberben került a boltok polcaira. A vállalat legutolsó jelentése szerint az órából eddig valamivel kevesebb, mint 1 millió talált gazdára, de úgy tűnik, ez cseppet sem zavarja a Samsungot, úgy hírlik ugyanis, már javában készül az utód.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá