A design ihlette a Samsung Notebook 9-es sorozatát

0 713

A 9-es sorozatú Samsung Notebook elegáns vonalai, prémium minőségű külseje és megjelenését megkoronázó kecses oldalívek rabul ejtik a tekintetet. A letisztult részletek azokat a természetes, áramló vonalakat és építészeti íveket idézik, amelyek az innovatív designt ihlették.

Azért ne tévesszen meg senkit a kifinomult megjelenés. A 9-es sorozatú notebook kemény használatra termett. A készülékház a pehelykönnyű, mégis rendkívül strapabíró Duralumin felhasználásával érte el kecses és áramvonalas külsejét.

Jelenleg ez az egyetlen notebook, ami a csúcstechnológiás repülőgépek és a speciális felszerelések gyártásánál is használt Duraluminból készült. Ez az anyag súlyban megegyezik az alumíniummal, de kétszer olyan erős. Ez a tökéletes alapanyag. A Duralumin egy extra biztonságot nyújtó réteg, ami páratlan szépségű külsővel borítja be a notebookot. A minőség pedig kézzel tapintható.

A kecses, letisztult formavilágú notebook légies tömegét még jobban kihangsúlyozza az áramvonalas külső. A pehelykönnyű és keménykötésű 9-es sorozatú notebook másfél kilogrammos súlyával és 16 milliméteres vastagságával rendkívül könnyen hordozható, így mindenhova velünk tarthat.

A Samsung szakemberei a 9-es sorozatnál nagy figyelmet fordítottak a részletekre is, hogy egy letisztult, de mégis kifinomult összkép jöjjön létre. A külső nincsen telezsúfolva, magabiztosságot és praktikumot sugároz, amit a notebook által kínált funkciók is hűen tükröznek.

Az ámulatba ejtő LCD kijelző a lebilincselő vizuális hatásért felel, a nagy fényerejű és kimagasló teljesítményű kijelző hivalkodás nélkül simul a notebook kávájába. A funkciógazdag és intuitív navigáció a multi-touch érintőtáblával pedig a kényelmes használatért felel. Az új üvegbevonattal és képérzékelővel ellátott, nyomógomb nélküli érintőtábla pedig egyszerre stílusos és kényelmes.

A megvilágított billentyűzet bármilyen napszakban és fényviszonyban megkönnyíti a szövegbevitelt. A 3D képérzékelő precízen értelmezi az egyszerű ujjmozdulatokat (pl. csippentés, simítás, forgatás, stb.), hogy egyszerűen tudjuk használni a dokumentumokat, a képeket és az alkalmazásokat.

Manapság a csúcstechnológiás termékek bizonyos esetekben legalább annyira divatkellékek, mint praktikus megoldások, ezért ez a notebook, nem csak, hogy megbirkózik a feladattal, de mindezt stílussal teszi. Szolid íveivel és pehelykönnyű formáival a 9-es sorozatú notebook megjelenése és teljesítménye egyaránt magával ragadó.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá