Samsung Tizen: kiszivárgott képeken az Android rivális

1 1,126

Néhány képernyőkép szivárgott ki a Samsung és az Intel által fejlesztett Android rivális operációs rendszerről. Bár a Samsung nagyon jó Androidos telefonokat gyárt, mégsem szeretne egy másik gyártótól függeni a jövőben. Ezért is fektetett be rengeteg pénzt a Tizenbe. Egy belső fejlesztésű mobil operációs rendszerről van szó, ami a Samsung reményei szerint az iOS és az Android riválisa lehet a jövőben.

Ahogy a Sammmobile egyre mélyebbre ásott a Samsung által benyújtott szabadalmak között, rábukkant az új operációs rendszer néhány képernyőképére. Az információik szerint a Tizen 2014 februárjában debütál majd. Korábban még úgy tűnt, hogy nagyban hasonlít majd a kezelőfelület a Samsung TouchWiz rendszerére, de a képeken számos eltérést láthatunk és ez természetesen nem jelent semmi rosszat.

Bár néhány elem egyértelműen a TouchWizből lett átvéve, mint például az értesítési felület ikonjai és még néhány egyéb tisztán felismerhető apróság. Mindenesetre a Samsung egy teljesen új és minden igényt kielégítő rendszert tervez a piacra dobni. Az viszont nem lenne meglepő, ha néhány Androidos átfedést is felismernénk a később megjelenő operációs rendszerben.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

1 hozzászólás

Szólj hozzá