Samsung Életrevaló megoldások – Az ideális hűtőszekrény

0 1,472

A Samsung, a világ egyik legnagyobb elektronikai vállalata, nemcsak a szórakoztató elektronika, az informatika vagy a mobiltelefonok területén tölt be vezető szerepet, de meghatározó a háztartási eszközök piacán is. A vállalat célja, hogy energiatakarékosabb, hatékonyabb otthonokat teremtsenek úgy, hogy háztartási eszközeik a vásárlók kényelmét szolgálják.

Az utóbbi években egyre nagyobb teret nyert az energiatakarékosság a technológia területén, egyre többen tartják fontos kérdésnek, a vásárlást meghatározó szempontnak az energiafogyasztást. Ez egyrészt környezetvédelmi szempontból fontos, másrészt pedig a pénztárcánkra is hatással van – egy jól kiválasztott hűtőszekrény éves szinten jelentős összeget spórolhat a családi kasszának. Egy A+++ energiabesorolású hűtő például közel 70 százalékkal kevesebb áramot fogyaszt, mint egy átlagos, “A” besorolású készülék.

Rohanó életünkben fontos, hogy olyan eszközöket vásároljunk otthonunkba, amelyek időt is spórolnak nekünk. Egy hűtő esetén például rendkívül fontos a praktikus belső kialakítás és személyre szabható belső tér. Így mindig mindent megtalálunk benne és kihasználhatjuk a hűtő teljes kapacitását.

Ma már egy hűtőtől nem csak azt várjuk, hogy a belseje hideg legyen, hanem azt is, hogy szép és egyszerűen kezelhető kialakítású legyen. A Samsung minden hűtője jegesedésmentes technológiával (No Frost) van ellátva. Így sosem kell leolvasztanunk és élelmiszereinkre sem tapad majd jégréteg.

A frissesség megőrzését segíti a hűtő a hűtőben technológia is. Ez a Samsung hűtőknél ismert egyedülálló technológia a hűtő belsejében egy külön szabályozható rekesz segítségével optimális hőmérsékletet biztosít akár a húsoknak vagy zöldségeknek.

A letisztult dizájn és a LED kijelző pedig minőséget sugall, mely a hűtőt egyben a modern konyha ékszerévé is varázsolja.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá