Indul a Samsung új kampánya: Ők a Galaxy 11

0 1,174

A Samsung marketingesei úgy tűnik a kosárlabda mellett mostantól a foci világában is elindítják újabb reklámkampányukat, mivel az amerikai NBA mellett a labdarúgás kedvelőit is a képernyők elé csábítják.

Kikerült ugyanis a legújabb “The Beginning”, vagyis a “Kezdetek” névre keresztelt videó a YouTube-ra, melyből megtudhatjuk, hogy miért is van szüksége a Földnek a legjobb 11 focistára világszerte. Nem árulunk el nagy titkot persze, hogy azért is van szükségünk rájuk, mert a Földet gonosz, galád, gaz ufók támadták meg. De vajon a labdarúgás megmentheti a Föld lakosait?

Ki tudja? Az viszont biztos, hogy Lionel Messi lesz a csapatkapitány, aki mellett felsorakozik a világklasszis Oscar dos Santos, Mario Gotze, Stephan El Shaarawy, Radamel Falcao, Lee Chung-Yong, Victor Moses, Wu Lei, Iker Casillas, Wayne Rooney, Landon Donovan, Aleksandr Kerzhakov és persze Cristiano Ronaldo is.

A szövetségi kapitány pedig Franz Beckenbauer lesz, akinek emberei a legcselesebb módokon invitálják meg a válogatott tagjait. Van akit Samsung táblagépen vagy okostelefonon keresztül, de akad, akit maga Beckenbauer keres meg a legújabb Galaxy Gear okosórán át.

A Galaxy 11 csapat első videója már megtekinthető alább.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá