Kiszivárogtak a Galaxy S5 képességei?

1 5,442

Ahogy közeledik az év vége, úgy jelenik meg egyre több és több értesülés a Samsung következő generációs zászlóshajójáról.

Hogy pontosan milyen újdonságokra is számíthatunk majd a közelgő Galaxy S5-ben, azt egyelőre megtippelni is nehéz. A mobilok hardveres teljesítménymérésével is foglalkozó GFXBench oldalán nemrég azonban egy rejtélyes Samsung mobil bukkant fel, a szakavatottabbak pedig rögvest a jövő évben érkező Galaxy S5-öt vélik felfedezni benne.

Az SM-G900S típusjelű készülékről egyelőre annyi mondható biztosnak – a létezésén kívül -, hogy kijelzője 2560 x 1440 pixel felbontású lesz, belsejében pedig a Snapdragon 800-as processzorcsaládjának egy négymagos lapkája bújik meg. Ezen információk tekintetében a FoneArena egy 5.25 coll felbontású, mintegy 560 pixelsűrűségű, lenyűgöző képminőséget produkáló telefoncsodát vizionál.

Apropó csoda, a Galaxy S5 nemcsak kijelzője miatt kerülhet majd a rivaldafénybe, úgy hírlik ugyanis, hogy a dél-koreaiak a maguk módján forradalmasítanák az Apple által még idén ősszel elindított biometrikus azonosításra alkalmas technológiát.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

1 hozzászólás

Szólj hozzá