A Samsung Galaxy S4-re kerestek rá a legtöbben 2013-ban

0 591

Ahogy lassan véget ér az év, a google szokásához híven nyilvánossá teszi a leggyakoribb keresőszavakat. A firss információk szerint a Samsung Galaxy S4 volt 2013-ban a legtöbbet keresett mobil eszköz. Olyan készülékeket utasított maga mögé, mint a Nokia 520 és a Micromax Canvas 2. Kicsit lejjebb található a google által közölt teljes lista.

A 10 legtöbbet keresett szó listáját a google úgy állítja össze, hogy egy adott időszakban milyen gyakorisággal kerestek rá az adott szóra és, hogy ezek után mekkora volt az adott keresőszóból kiindulva az átlagos forgalom. Ezeket az adatokat viszonyítják a 2012-es év átlagos tendenciáihoz.

A mobileszközök listáját tehát a Samsung Galaxy S4 vezeti, de az általános keresőszavak listáján is szerepel, ami egy jóval nagyobb merítésből válogat, hiszen ebben az esetben a google minden begépelt keresőszavat vizsgál, tekintet nélkül arra, hogy milyen csoportba tartozik az adott szó. Ezen lista pedig a következőképp fest: első a Walker, második Mandela. E két szót követi az iPhone 5s, Harlem Shake, majd a Boston marathon, Royal Baby. És itt jön a Samsung Galaxy S4. Utána következik a PlaySatsion 4 és Észak-Korea.

Mindenképpen könyvelhető, hogy a Samsung Galaxy S4 keltette a legnagyobb érdeklődést 2013-ban a mobilos világon belül.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá