Okossütő a Samsungtól

0 755

A Samsung okossütője kiválóan alkalmas sütésre, grillezésre, melegítésre és természetesen főzésre is. Pár hete már Magyarországon is elérhetővé vált a Samsung legújabb sütője. Az okossütő legnagyobb előnye, hogy több konyhai gépet is ki lehet vele váltani. Egyszerre tud sütni, főzni, párolni és még hőlégkeveréses funkciója is van.

Ötvözi a grillezés és a hőlégbefúvós technológiát, így lehetővé válik, hogy olaj hozzáadása nélkül is minden ropogósra és aranybarnára süljön benne. Burgonyát, halat, húsokat is kiválóan elkészít. A sütő alkalmas kelt tészták és sütemények sütésére is.

Többféle sütő- és főzőprogram közül lehet válogatni, így minden ételhez kiválaszthatjuk a tökéletes módozatot, hogy a végeredmény kiváló legyen. Az „okos” itt lép a képbe, ugyanis a szerkezet folyamatosan nyomon követi a sütőtér páratartalmát és a készülő étel felületi hőmérsékletét, így képessé vált arra, hogy rögtön jelezze, amikor elkészült az étel.

Az okossütő kerámia bevonattal van ellátva, ezzel jóval könnyebbé vált a tisztítása, nem színeződik el és sokkal nehezebben karcolódik. A kerámiának más előnyei is vannak: sokkal jobban tartja a hőt, mint a műanyag, ezáltal gazdaságosabban működik.

A Samsung okossütője Magyarországon körülbelül 100 ezer forintért vásárolható meg.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá