Négy új táblagéppel nyitja az újévet a Samsung

0 516

Több forrás is megerősítette, hogy jövő év elején a Samsung négy új táblagéppel próbálja majd letarolni a piacot. A Samsung fókuszában jövő évben a középkategóriás mobiltelefonok és táblagépek fognak majd állni, mivel a dél-koreaiak szerint ez lesz a legdinamikusabban növekvő piac.

A csúcskészülékek piaca lassan telítetté válik szerte a világban, így a mobilkészülékek és táblagépek piacán is a középső szegmenst célozza meg jobban a Samsung, hiszen ezek az eszközök végleg kiszorítják majd a tradicionális PC piacot.

Visszatérve a pletykákra, egy belső informátor szerint a Samsung tervei között szerepel, hogy a 2014-es év első negyedévében négy darab olyan táblagépet is piacra fog majd dobni, melyeknél a vásárlók ellenállhatatlan vágyat fognak majd érezni azok megvásárlására.

Ezen táblagépek közül az első a Galaxy Tab 3 Lite változata lehet (SM-T111), mely várhatóan 100 dollár körüli áron kerülhet bevezetésre, természetesen lényegesen lebutított formában, mint a nagytestvér.

A Galaxy Tab 3 Lite modellen kívül a Samsung Super AMOLED kijelzővel ellátott modelleket is piacra fog dobni. Ilyen lesz az új 12″-es Galaxy Note (SM-P900) is, valamint egy 13,3″-es duál platformos (Windows és Android) táblagép is és egy még be leleplezetlen negyedik modell is, melyről nem sokat tudni.

A Samsung 2013-as évi táblagépes piacának eladási mutatói nem voltak éppen jónak mondhatók, de 2014-ben a dél-koreai cég igyekszik ezen hibát kijavítani, így várható, hogy a jövő év február végén kezdődő MWC konferencián többet is megtudhatunk majd az új jövevényekről.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá