Voks ’14 – Ez az Ön választása

0 888

“Képzeljen el egy olyan országot, ahol nem csak 4 évenként vannak választások! Ahol ha nem tetszik egy törvény, egy rendelet, vagy akár egy politikus megnyilvánulása a parlamentben, akkor azonnal megvonhatja tőle a bizalmát. Képzelje el, hogy nem csak a családjával oszthatja meg a gondolatait, hanem percről-percre látja az egész ország vélemenyét. Anonim módon, biztonságosan, szabadon. A Voks’14 egy olyan alkalmazás, amely mindezt lehetővé teszi. Töltse le az alkalmazást és adja le a voksát még ma!”

[app]hu.abon.voks[/app]

A készítők az alkalmazásban leadott névtelen szavazatokat összesítik, és folyamatosan frissülő kimutatásokat készítenek belőle Nekünk. Ezeket a kimutatásokat amúgy megtalálhatjuk az alkalmazáson belül is, illetve a készítők Facebook oldalán is.

Természetesen az alkalmazás készítői csak olyan információkat kérnek Tőlünk, amelyek nem minősülnek személyes adatnak, és elég általánosak ahhoz, hogy azok alapján a felhasználók azonosítása már ne legyen lehetséges.

Pédául ma Magyarországon körülbelül 3300 irányítószám létezik, amely nagyjából 10 millió ember között oszlik meg. Ez azt jelenti, hogy átlagosan mintegy 3000 embernek van azonos irányítószáma. Így egy irányítószám alapján nem lehet megmondani azt, hogy az pontosan kinek az irányítószáma, viszont a kimutatásokban ezek alapján tudják elkészíteni a megyei illetve a kerületi összesítéseket is.

Az alkalmazás indításakor pár kérdésre kell válaszoljunk (nem, születési idő, iskolai végzettség, irányítószám, stb.), majd ezt követően adhatjuk le szavazatunkat a pártok valamelyikére, amelyet egyébként módosítani is lehet később.

Fontos megjegyezni, hogy a Voks ’14 alkalmazásban történő szavazás kizárólag a felhasználók véleményét hivatott tükrözni. Az eredmények mindössze tájékoztató jellegűek és az alkalmazás használata nem befolyásolja és nem is helyettesíti a törvényes, szavazólappal történő választást.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá