Mikrohullámú sütő a konyhában? Több, mint melegítés!

0 3,203

A Samsung mikrohullámú sütői megbízható és praktikus funkcióinak köszönhetően méltán népszerűek a vásárlók körében és piacvezetők a termékkategóriában.

Kerámia bevonat minden Samsung mikrohullámú sütőben. A Samsung minden mikrohullámú sütőjét kerámia bevonattal látta el, amely karcálló, könnyen tisztítható, antibakteriális hatású és színtartó, ráadásul 5 év garanciát is vállalnak rá.

Egyenletes melegítés. Minden készülék TDS-sel rendelkezik, amely az egyenletes melegítést biztosítja, mivel 3 ponton melegít. A hagyományos mikrohullámú sütők általában csak két ponton teszik ezt. Természetesen a rohanó hétköznapokban nagyszerű dolog, ha egy mikró nem csak melegíteni tud, hanem grillez sőt hőlégkeveréssel sütni is tud.

Grill funkció. A grill funkció nagyon praktikus, ha pizzát, melegszendvicset vagy grill kolbászt, virslit szeretnénk készíteni.

Hőlégbefúvás. Ha kell egy praktikus konyhai eszköz, érdemes a hőlégbefúvásos Samsung mikrohullámú sütők közül választani. Miért? Mert minden étel elkészíthető benne, ami egy hagyományos sütőben és még időt és pénzt is meg tudunk takarítani azáltal, hogy kisebb teret kell bemelegíteni és melegen tartani.

Okos Sütő. A Samsung multifunkciós Okos Sütője intelligens technológiájának és kiváló sütési teljesítményének köszönhetően minden kulináris kihívást legyőz. A beépített szenzorok segítségével a sütő megállapítja, hogy az étel mikor készült el, így nincs túl sokáig vagy túl kevés ideig tartó sütés, a végeredmény pedig mindig kifogástalan lesz.

Az MC32F606TCT Okos Sütőben akár olaj nélkül is ropogósra és aranybarnára süthetjük a burgonyát, húst vagy akár élvezhetjük a frissen készült kenyér, sütemény, a párolt zöldségek, sőt, még a házi joghurt zamatát is.

Egy Okos Sütő igazi társ a konyhában hosszú hosszú éveken át.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá