Samsung Galaxy Core Advance – Most már hivatalos

0 701

Korábban már volt róla szó, hogy a Samsung egy új Galaxy Core telefont készít. Ez a készülék nemcsak egy fejlettebb változata lesz elődjének, hanem egy olyan mobil, amit kifejezetten az idősebb korosztálynak vagy olyanoknak szánnak, akik például gyengénlátók. A Samsung azóta teljes valójában felfedte a tervezett készüléket. Most már hivatalos, hogy 2014-ben érkezik az üzletekbe és sötétkék vagy gyöngyház fehér színben lesz elérhető.

A hivatalos bejelentés megerősítette, hogy a Galaxy Core Advance-t fizikai gombokkal szerelik majd. Ez is egy könnyítés lesz azok számára, akik nincsenek hozzászokva az érintőgombokhoz vagy egyáltalán az okostelefonok használatához. A fizikai gombok a hagyományos három funkciót látják el: home gomb, menü gomb és vissza gomb lesz az előlapon. A készüléken még található lesz dedikált gomb a kamerának, a hangerőnek és a hangfelvevőnek is.

Egyéb plusz funkciókat is építenek a Samsung Galay Core Advance-be, mint például egy optikai szkenner, ez képes a fényképekről leolvasni és azonosítani a szavakat. Lesz benne egy különleges fényérzékelő program is, ami a kamerát használja majd arra, hogy megtalálja a legközelebbi fényforrást – hogy ez pontosan kinek lesz praktikus, az előttünk rejtély. Egy hangfelvevő is érkezik a mobillal, ami megkönnyíti a felhasználóknak hangjegyzetek rögzítését. Az árról még nem érkezett jelentés, de ha legalább ebben hasonlítani fog az eredeti Galaxy Core-ra, akkor valószínűleg nem lesz őrületesen magas.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá