Bemutatkozott a Samsung S9 UHD TV

0 1,301

A Samsung S9 Ultra HD TV színrelépése új korszakot nyitott a televíziók világában. A prémium igényeket is kiszolgáló 85 hüvelyk (215,9 cm) átmérőjű képernyő hihetetlenül magával ragadó képélménnyel ajándékoz meg bennünket. Egyedi mégis klasszikus designba foglalt lélegzetelállító képfelbontásával a Samsung S9 a televízió nyújtotta szórakozás eddig ismeretlen kiteljesedését hozza el számunkra. A vizuális kényeztetést a vele észrevétlenül esztétikus egységet alkotó hangzás teszi kerek egésszé, hogy teljes körű legyen az élmény. Ha mi is nagyra értékeljük a valódi remekműveket, akkor a Samsung S9-nek sem fogunk tudni ellenállni, az árának viszont már lehet.

Nyűgözd le érzékeidet a fenséges méretű képernyővel

A Samsung S9 a világ legnagyobb képernyőjű Ultra HD TV-je, amely új csúcsokra tör a szórakoztatásban. A 85 hüvelykes képernyő fantasztikus képeket jelenít meg gigantikus felületen, hogy maximálisan magával ragadó élmény táruljon elénk. Akár a kedvenc sorozatunkat, vagy a legújabb hollywoodi mozisikert nézzük, a hatalmas képernyőn eddig soha nem tapasztalt élmény vár ránk. Ha szeretnénk újra felfedezni a televíziózás varázsát, az S9 képernyője garantálja nekünk a tökéletes kikapcsolódást.

Merüljünk el a gazdag részletekben, bárhol is ül

Akár a szombat esti nagy filmet várjuk, akár a kedvenc sorozatunkat követjük a hétköznapokon, a briliáns képminőséggel mindegyik műsor új és nagyobb élményt ad. A Samsung S9-ben megtalálható, négyszer nagyobb felbontást elérő Quad-Detail Enhancement valamint a Precision Black Backlight technológia meghatványozza a szórakozás élményét. Az automatizált képfokozó technológia ráadásul még az alacsonyabb minőségű tartalmakat is képes felejthetetlen élménnyé varázsolni. Az S9 előtt ülve, nincs más dolgunk, mint hátradőlni, és átadni magunkat a gyönyörű látványnak.

Fedezzük fel az időtlen, stílusteremtő designt

Valóban stílusteremtő designjával a Samsung S9 a televíziózás élményét a műélvezet szintjére emelte. Az S9 nemesfémekből készült, időtlen, minimalista designba ötvözött kávája egy képzőművészeti galériában, egy luxusapartmanban vagy egy tágas fogadócsarnokban is képes emelni környezete fényét. Ez a technológiai, formatervezési és szórakoztatási remekmű minden bizonnyal kiállja az idő próbáját. Az S9-ben végre megtalálhatjuk azt a formát, amellyel kifejezésre juttathatjuk kifinomult, egyedi stílusunk és érzékeny, művészeti ízlésünk is.

Rejtett hangfalak a bűvöletbe ejtő hangzásért

A Samsung S9 TV rejtett hangszóróiból áradó telt hangzás mindenkit magával ragad. A négy beépített hangszóró a legkiválóbb hangminőséget biztosítja, amely maga mögé utasítja bármely konkurens termék teljesítményét. Az erőteljes 120 wattos hangszórószett életre kelti a hatalmas képernyőn megjelenő képeket. A hangforrások szolidan a kávában rejtőznek, így a közönség csak találgatni tud, honnan szólal meg a varázslatos hangzás. Ha olyan televíziót keresünk, ahol a hangélmény nem csak a fület, de a szemet is kényezteti, akkor most az S9-ben mindezt megtalálhatjuk.

A Samsung legfejlettebb Smart TV-je

A Smart Interakció intelligens hang- és mozgásvezérlést, valamint arcfelismerést biztosít, az All Share funkció segítségével pedig különböző készülékek – fényképezőgépek, notebookok, táblagépek és okostelefonok csatlakoztathatók a készülékhez, az azokon található tartalmak azonnal megoszthatók a televízióval és a közösségi oldalakon keresztül ismerőseinkkel is. A Smart Hub 2.0 különböző tartalmakat kínál a felhasználóknak, szolgáltatások, alkalmazások rengetege tárul elénk, a Moziarena alkalmazás használatával például a legújabb filmek közül válogathatunk. A közösségi panel segítségével egyszerűen és gyorsan kapcsolatba léphetünk barátainkkal a Facebookon vagy a Twitteren, a Skype-on keresztül pedig életnagyságban videó-beszélgethetünk szeretteinkkel.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá