Samsung Knox: biztonság magas fokon

0 700

A Samsung KNOX néven szoftvert adott ki. A szoftver olyan biztonság technikai megoldásokat nyújt, amelyekkel a dolgozók biztonságosabban használhatják magán eszközeiket munkahelyi környezetben.

A KNOX képes arra, hogy különválasztja a munkahelyi és magáncélú felhasználást a mobil eszközön. Ezt a szétválasztást a Security Enhanced (SE- fokozott biztonságú) Android segíti. Ez a fájlrendszer-szintű kódolás lehetővé teszi, hogy már az operációs rendszer védelmet nyújtson a káros programok és az adathalászat ellen.

A KNOX beszerzése után az app főoldalán könnyen elérhetővé válnak azok az alkalmazások, melyeket biztonságban használhatunk anélkül, hogy veszélynek tennénk ki a titkos vállalati információkat. Ezek között található e-mailezés, internetes böngészés, telefonkönyv használat, különféle naptárak és fájlmegosztás. A KNOX a már meglévő androidosoknak is segít abban, hogy biztonságosan átállhassanak céges használatra. A KNOX az alkalmazásfejlesztőket is segíti, hiszen nem kell külön megoldásokat fejleszteniük ahhoz, hogy alkalmazásaikat üzleti környezetben is használni tudják.

A KNOX Magyarországon a Samsung Galaxy készülékeken elérhető.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá