Samung porszívók – Gyorsak, hatékonyak

0 562

A Samsung 3 új porszívót mutatott be Magyarországon. Mindegyikükben Hepa szűrő található, ami a baktériumok majdnem száz százalékát kiszűri.

A Lakásainkban található por nagy százalékát nem a cipőnkkel hordjuk be, hanem egyszerűen beszáll az ablakon. Ezek az anyagok alkotják a lakásban megtalálható porcicák is. Ezek miatt nagyon fertőző szösz gombolyagok miatt is nagyon fontos, hogy alaposan porszívózzunk.

A Samsung három új készüléke ezek ellen a porcicák ellen nyújtanak hatékony védelmet.

A VC21F50HDUDU típusszámú készülék egy porzsák nélküli változat. Több állatszőr szívó fejet is tartalmaz a csomag. A nehezen elérhető helyek sem okoznak gondot a porszívónak. Három az egyben alapfejjel szerelték fel így egyaránt alkalmas réstisztításra, porolásra és kárpittisztításra is.

A második porszívó hatalmas szívóerejéről híres. 530 wattos teljesítményre képes a VC21F60WNAR számjelzésű készülék. Ezzel a teljesítménnyel még a legapróbb szennyeződéseket is eltünteti a laskából. További extrája, hogy bútorvédelemmel is el van látva, így nem okoz kárt az otthoni bútorzatban.

A harmadik porszívó a VC20F70HNBN jelű készülék. Ez a termék rendkívül mozgékony. Ráadásként porérzékelővel van ellátva. Ami azonnal jelzi, ha valahol szennyeződést talál a padlón.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá