Samsung HomeSync: mindent egy helyen

0 541

A Samsung szeretné átvenni az otthoni készülékek területén is az irányítást. A HomeSync azt a célt szolgálja, hogy segítse azokat a felhasználókat, akik egy vagy több Samsung termékkel rendelkeznek. A HomeSync egyfajta média és tároló központként működne, ami összeköti a különböző készülékeket és azon keresztül a tudják megosztani a képeiket, videóikat.

Egy kis fekete dobozról van szó, ami a tévéhez egy HDMI kábelen keresztül kapcsolódik. Egy erős processzor működteti. Az 1TB-os merevlemezének köszönhetően 8 különböző Samsung account adatait is tudja kezelni és tárolni. Attól függetlenül, hogy minden felhasználó adata tárolódik a készüléken, természetesen van lehetőség arra is, hogy egyes adatok privátok maradjanak.

A doboz természetesen „okossá” teszi a készülékünket. Ehhez még természetesen az is hozzátartozik, hogy a készülék képes az Androidos appok futtatására, így ténylegesen teljes értékű szórakoztatást képes nyújtani a leendő felhasználói számára.

Az eszköz, Android Jelly Beant futtat. 1,7 GHz-es processzor működteti és 2GB ram található benne. Természetesen található benne WIFI és a gyors adatközvetítést egy 3.0-ás USB hub szolgáltatja. A 300 dolláros otthoni készülék mellé a Samsung egy 50 dolláros kupont is ad.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá