Takarítsunk a Samsung NaviBot CornerClean porszívójával

0 514

Mindannyian tudjuk, hogy sosincs elég időnk takarítani vagy épp nem szeretünk, de persze utáljuk, ha koszos a padló. Ha sehogy sem tudjuk összeegyeztetni a napi munkamennyiséget a tisztaságszeretettel, bízzuk egy kivételes képességű robotporszívóra a takarítást, mint, amilyen a NaviBot CornerClean. A NaviBottal mindig ragyogni fognak a padlók, és a robotporszívó szorult helyzetben is a segítségünkre siethet.

A robotporszívó mindig gondoskodik a por- és koszmentes padlóról, hogy ennyivel is könnyítsen a zsúfolt napirendünkön. Az élvonalbeli technológiával a nagy teljesítményű és sokoldalú Samsung NaviBot CornerClean otthonunk minden szegletét tisztára fogja porszívózni.

Nem fél a szoros helyzetektől, de óvja az érzékeny pontokat

A vendégsereg érkezése előtt például sok a tennivaló, és a takarítást is gyakran már csak futva lehet elvégezni, és aztán reménykedni, hogy nem vizslatják majd túl közelről a padlót. Szerencsére a NaviBot CornerClean ugyanannyira szereti a tisztaságot, mint mi. Sőt, a robotporszívó a világ első POP-OUT keféjével könnyedén elbánik sarkokban megbúvó porcicákkal is.

A NaviBot alacsony felépítésének köszönhetően pedig könnyedén begördül a kanapé és egyéb bútorok alá is, hogy az ott rejtőző koszt is felszippantsa. Ha pedig bekapcsoljuk a Turbo Mode üzemmódot, a porszívó olyan erőre kapcsol, hogy még a földre ejtett aprópénzt is felszippantja.