Galaxy 11 – Futballsztárok a Samsung új reklámkampányában

0 901

A Föld a győztesé! A Samsung új nagyszabású kampányában futballsztárok védik meg a földet. A Samsung állandóan arra törekszik, hogy minőségi és izgalmas reklámokkal rukkoljon elő. Az eddig idők egyik legérdekesebb, és mindenképp legkülönlegesebb kampányát indította el nemrégiben a gyártó. Ahogy útjára indította a legújabb prémium mobilját, egy ugyanolyan erőteljes reklám sorozattal is megtámogatta azt. A Samsungnál azzal is tisztában vannak, hogy ha világraszóló reklámot akarnak készíteni, akkor a legáltalánosabban ismert személyek a focisták lehetnek.

Ebből kiindulva úgy határoztak, hogy összeállítják a legjobb foci csapatot a világon és Galaxy 11-nek fogják nevezni. De hogyan is kombinálják a focit az okostelefonokkal? A világ legnagyobb mobilgyártója szerint fel kell szerelni őket a legújabb termékeikkel, mint például a Note 3, a Galaxy Gear és szembe kell állítani őket az idegenekkel egy olyan foci meccsen, aminek a tétje maga a Föld bolygó.

Elég bizarrul hangzik, nem? De elég csak megnézni a bevezető videókat az elkövetkezendő világ megváltó meccshez. Az elmúlt hónapokban folyamatosan jelentek meg a világ legkülönbözőbb tájain. Ezekről nem lehetett tudni, hogy pontosan miről is szólnak, így sok spekulációnak adott teret a Samsung.

Elsőként a Német futball legenda Franz Beckenbauer, mint a Föld legjobbjainak edzője. A Galaxy 11 csapatkapitánya Lionel Messi lesz. Mondjuk nem meglepő, hiszen nem ő az első játékos a Barcelónából, aki Samsung reklámkapánban szerepel. És várhatóan még sokan csatlakoznak hozzájuk a világmegváltó meccsre.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá