Samsung Galaxy NX kamera – Kamera és Android egyben

0 611

A Samsung Galacy NS kamera nem csak az Androidos operációs rendszere miatt nevezetes vagy mert ez az első 3G/4G képes fényképezőgép, hanem mert cserélhető optika is található rajta. A nem rég piacra került fényképezőgép igazán egyedire sikeredett. Ahogy az várható volt a Samsungtól, amikor bejelentette az Andoridal szerelt fényképezőgépeit, nem áltt meg az egyszerű digitális fényképezőgépeknél. A továbbfejlesztett típusban nem csak a képminőséget erősítette a gyártő, de cserélhető optikát is ad hozzá.

A kamera maga hibrid autófókuszos, 20,3 megapixeles képérzékelőt kapott. A Galaxy NX fókuszrendszere az „Advanced Hybrid Auto Focus (AHAF)” névre hallgat, ami fázis- és kontrasztérzékelést egyaránt hasznosít az automatikus élességállítás során. A sebeségére sem lehet panasz, hiszen a fényképezőgép zárideje akár a másodperc hatezred része is lehet. A sorozat felvételek terén sem marad el a gép, hiszen másodpercenként 8,6 képkockát képes rögzíteni.

A hátoldalon egy 4,8 colos kijelző terpeszkedik, ami természetesen egy érintőkijelző. Dupla magos processzor dolgozik benne 1,6 GH-en. Az operációs rendszere Android Jelly Bean (4,2). Néhány kivétellel ugyanazokat az alkalmazásokat találhatjuk rajta, mint a Galaxy okostelefonokon. Természetesen minden más applikációval is kompatibilis a gépezet.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá