Okos TV funkciók az okos Samsung házimozival

0 1,047

Manapság egyre több szórakoztatóelektronikai termék viseli az „okos” jelzőt, és most végre a házimozi is csatlakozott a csapathoz. A hi-fi audiominőség és a prémium design már önmagában is vonzó, de a Samsung házimozirendszerei, azzal válnak igazán okossá, hogy okos TV funkciókat is nyújtani tudnak okos TV nélkül is.

Az okos televíziók megjelenésével új lehetőségek nyíltak a szórakozásban: könnyebben elérhető alkalmazások, csatlakozás más eszközökhöz, közösségi kommunikáció és még rengeteg más tartalom. Ezekkel az új funkciókkal televíziónk a családi szórakozás központjává válik, hogy minden eddiginél több tartalmat élvezhessünk, sokoldalú hozzáféréssel. De mi történik, ha mi most még nem szeretnénk lecserélni televíziónkat? Ez sem akadály.

A HT-F9750W okos házimozirendszer szinte bármilyen televíziót képes kibővíteni számos népszerű okos TV szolgáltatással:

• Központi hozzáférés: A Smart Hubbal, egyetlen helyről, azonnal elérhetjük a kedvenc alkalmazásainkat, fényképeinket, videóinkat, a webböngészőt és még további tartalmakat.

• Tartalomajánlók: Belenézhetünk új tévéműsorokba, filmekbe és további tartalmakba az innovatív S Recommendation technológiával, amely a korábban megnézett műsorok és programértékelések alapján ajánl új tartalmakat.

• Egyszerű csatlakoztathatóság: A Samsung AllShare segítségével roppant egyszerűen csatlakoztathatjuk digitális eszközeinket a házimozirendszerhez, hogy minden tartalomhoz egy központi helyről tudjunk hozzáférni. Nem kell többé mindig a laptopot elővenni, ha gyorsan rá akarunk keresni valamire az interneten, vagy okostelefon után nyúlni, ha videót akarunk lejátszani, mert mindezt most már a TV képernyőjén is megtehetjük.

• Streaming: Még több tartalmat érhetünk el a streamelt videókkal a Facebookon, a YouTube-on és a hasonló weboldalakon.

• Wi-Fi: Ne küzdjünk a gubancolódó kábelekkel, ott ahol inkább a szórakozásnak kéne játszania a főszerepet. A beépített Wi-Fi egységgel kevesebb kábelt kell csatlakoztatni, és közvetlenül a televízióról is elérhetjük az internetet.

Az olyan okos TV szolgáltatások, mint a közösségi kommunikációs felületek és a szélesebb tartalomválaszték már önmagukban vonzóvá teszik az okos házimozirendszert, pedig még ennél is többet tud. Az okos televíziók leghasznosabb funkcióin túl az okos házimozirendszer természetesen Blu-ray lemezeket is lejátszik és stílusos designnal járul hozzá az otthoni szórakozáshoz.

Azonban minden okos funkción és csatlakoztatási lehetőségen túl a házimozirendszer minden másnál valósághűbb hangzásával adja az igazi pluszt egy televíziókészülékhez képest, hogy mindig az események középpontjába csöppenhessünk, legyen az egy élő koncertközvetítés első sora, a pálya széle a döntő meccsen vagy egy száguldó kocsi volánja az autósüldözés hajszájában. Mi mindig az hangteljesítmény legjavát élvezhetjük.

• Lágy, telt hangzás: A vákuumcsöves technológia telt hangzást szólaltat meg, miközben csökkenti a környezeti zajokat. Ráadásként pedig az üvegfelületen átszűrődő fény egy modern retró stílust ad az erősítőnek.

• Megnövelt hangfelbontás: A gallium-nitrides (GaN) erősítő kiszűri a zajokat és a torzításokat, hogy csakis tiszta hangok hagyhassák el a hangfalakat, kétszer nagyobb, 384 kHz helyett 768 kHz-es felbontással.

• Torzításszűrés: A Crystal Amplifier Plus kétszeresen szűri meg az audio forrásokat, hogy minimálisra csökkentse a torzítást és kizárólag kristálytiszta hangok szólaljanak meg.

• Rezgéscsillapítás: Élvezzük a dinamikus, telt mélyeket a rezgés csillapított mélynyomóval, hogy még szebben szólaljanak meg a basszus hangok.

• Kristálytiszta hangzás: A CPID (kerámia-polipropilén membrán) hangszórók még tisztábban szólaltatják meg a magas hangokat, és javítják az összhangzást.

• 3D hangtechnológia: A DTS Neo hangfeldolgozó hangtechnológia hétcsatornás térhatású hangfalai még kiválóbb mélységű hangokat és különálló sztereó csatornákat szólaltatnak meg, hogy valóban érezzük, ahogy a tér különböző pontjain megszólalnak a hangok. Még virtuális felső szórású audiot is képes megszólaltatni a 3D hangzáshoz, anélkül, hogy ehhez nehezen elérhető helyekre kellene hangfalakat telepítenünk.

• Vezeték nélküli hátsó hangfalak: Hozzunk létre valódi térhatású hangzást kábeldzsungel nélkül.

Az okos házimozirendszer önmagában is rengeteg izgalmas funkciót tartogat a számunkra, de a legjobb teljesítményt egy Samsung okos TV-hez csatlakoztatva adja. Ha azonban még nem tervezünk okos TV-t vásárolni, akkor is élvezhetjük az okos TV-k legjobb funkcióit az okos házimozirendszerrel.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá