Jönnek a 20MPx-es kamerás Samsung mobilok?

0 678

Lenyűgöző, 20 megapixelt számláló kameramodulok fejlesztésébe kezdett nemrég a Samsung.

A ma piacon lévő okostelefonok zömével viszonylag igen jó minőségű (már ami egy telefon kamerájának tudásától kitelik) fotókat és videókat készíthetünk. A technológiai háttér fejlődésével ezzel egy időben pedig fokozatosan jelennek meg a piacon a megapixelek tömkelegét prezentáló telefonok, így manapság már egy kvázi zsebben hordható, kisebb fotólabort is magunknál tarthatunk.

A legfrissebb értesülések szerint azonban ennél is jócskán megugorhat majd az eddig produkált fotóminőség, ha igaznak bizonyulnak az ET News információi. A koreai illetékességű technológiai lap névtelefon forrásaira hivatkozva úgy tudja, a Samsung már megkezdte legújabb, 20 megapixelt számláló, első sorban okostelefonokba szánt kameramoduljainak fejlesztését. Az oldal szerint a fejlesztések jelenleg még a kísérleti fázisban tartanak, ugyanakkor nem tartják kizártnak azt, hogy az első ilyen készülékek már 2014 tájékán megjelenjenek.

A lap úgy véli, a jövő év elején menetrend szerint érkező Galaxy S5 számára talán már túl késő, mindazonáltal, a szintúgy 2014-ben esedékes Galaxy Note 4 többek közt már megkaphatja eme újdonságot.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá