Holnap déltől hazánkban is elérhetővé válik a Spotify

0 583

December 12-én délben Magyarországon is elérhető lesz a Spotify, az utóbbi évek egyik legnagyobb sikert aratott zenés online szolgáltatása.

A feliratkozók ingyenesen hallgathatnak zenét a 20 millió számból álló adatbázisból, ekkor azonban egyrészt időről időre reklámokat kell hallgatniuk, másrészt – fél év próbaidő után – havonta csak 10, hetente 2,5 órát használhatják az oldalt. Elérhető prémium szolgáltatás is, havi 4,99 eurós díjért.  Ekkor nincsenek reklámok, jobb a hangminőség és offline is működik a Spotify.

A svéd fejlesztésű Spotify 2008-ban indult, több hasonló, reklámokért ingyenes zenét kínáló próbálkozás bukása után, és először több európai országban, majd 2009-től az Egyesült Államokban is komoly sikereket ért el. Egy időben zeneipari körökben egyenesen a jövőt látták benne és a hasonló streaming szolgáltatásokban; mára ez a lelkesedés alábbhagyott, de ettől még az egyik fontos platformnak számít a mai sokszínű zenei világban.

Az alábbiakban összeszedtünk néhány Androidos alkalmazást, mellyel könnyedén elérhetitek, vagy épp tuningolhatjátok a Spotify-t mobil vagy táblagépeiteken.

[app]com.cewan.spotify[/app] [app]com.friedflow.spotget[/app] [app]no.remoteless.android[/app] [app]com.fredrikt.spotsearchfree[/app] [app]com.madrabbit.hitsify[/app] [app]com.liamwli.spotify.spotifycommunity[/app] [app]com.appmakr.app303302[/app]
Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá