A Samsungnál nem viccelnek a teszteléssel

0 431

A Samsung többek között kábítófegyvereket is bevet az eszközei tesztelésére mielőtt piacra dobná őket.

Minden gyártó teszteli az eszközeit valamilyen módon, hogy megtudják mennyire bírják a mindennapos használattal járó gyűrődést. De a Samsungnál, aki minden évben több millió eszközt értékesít, kivételesen fontos, hogy a mobilok és a háztartási eszközök alapos tesztelésnek legyenek alávetve. Vajon pontosan hogyan teszteli a Samsung a tableteit, mobiljait és háztartási eszközeit, hogy biztosan minden elvárásnak megfeleljenek?

Nos, egy kis csapat igyekezett kideríteni a titkot, amikor a dél-koreai titkos tesztlaborjaiban járt. A mérnökök egyáltalán nem kímélik a kezükbe kerülő eszközöket. Kábító fegyverrel lőnek rájuk, fém padlóra ejtik több mint 300 alkalommal, két fémdarab között centrifugálják őket és még számos hasonló pusztító tesztelési módot dolgoztak ki. (Még egy automatát is építettek, ami több mint kétszáz ezer alaklommal nyomja le a telefonok home gombját.)

Mindig érdekes a színfalak mögé tekinteni, amikor mindennapi használati tárgyaink készítéséről van szó. Főleg, ha a gyártó ilyen kreatív módokon igyekszik kitapasztalni a termékei gyengeségeit és strapabíróságát. A további izgalmas részletek a linkre kattintva érhetőek el.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá