A Samsung Mikulása szupertitkos gyűlést tartott

0 531

A Samsung 2013 végére sem eresztett le a marketing és reklámok terén. Most ismét érkezett egy videó, melyben egyenesen a Mikulás tart egy titkos gyűlést a törpéknek. A Mikulás rámutat arra, hogy az új Galaxy Gear okosórát viseli, mely sokkal többre képes a hagyományos órákkal szemben.

Hívásokat tudunk rajta fogadni, szöveges üzeneteket küldhetünk, de még akár fényképeket is készíthetünk általa. Természetesen a hagyományos órákkal szemben a Mikulás csuklóján viselt Galaxy Gear igazi csoda.

A Galaxy Gear egyébként eredetileg csak a Samsung Galaxy Note 3-al volt képes szinkronizálni, de az Android 4.3-as frissítés után már a Samsung Galaxy S4, a Samsung Galaxy S4 mini, a Samsung Galaxy S3 és a Samsugn Galaxy Note 2 is támogatja ezt a csodálatos képességekkel rendelkező okosórát.

Korábban egyébként már írtunk róla, hogy jövőre várhatóan érkezik az újabb változat is, a Galaxy Gear 2, melyben a Samsung mérnökei tovább csiszolják az első igazi hordozható okosórát.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá