Gameloft: Akár 70%-os kedvezmény a Samsung Apps boltjában

0 542

Igazán remek kis akcióval készült a Gameloft az idei év végére, mellyel az Androidos készülék tulajdonosainak is megpróbálnak kedvezni. A Gameloft és a Samsung közötti együttműködésnek hála azonban a Samsung okostelefonnal vagy táblagéppel rendelkezők akár 70%-os kedvezményre is jogosultak, ha az alkalmazásokat a Samsung saját áruházában, az Apps-ben vásárolják meg.

A lista igazán impozáns, de külön kiemelendő, hogy például a Modern Comba 4: Zero Our így most 1.570 Ft- helyett csupán 473 Ft-ért vásárolható meg. A fenti linken mindenki megtekintheti a programokat, de álljon itt a Google Play áruházi lista is.

[app]com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM[/app] [app]com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM[/app] [app]com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM[/app] [app]com.gameloft.android.ANMP.GloftDMHM[/app] [app]com.gameloft.android.ANMP.GloftMTHM[/app] [app]com.gameloft.android.ANMP.GloftEPHM[/app] [app]com.gameloft.android.ANMP.GloftR3HM[/app] [app]com.gameloft.android.ANMP.GloftKIHM[/app] [app]com.gameloft.android.ANMP.GloftPEHM[/app] [app]com.gameloft.android.ANMP.GloftIMHM[/app]

 

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá