Alig 60 nap alatt 10 millió Galaxy Note 3-at adtak el

0 613

Amikor egy Samsung Galaxy készülék kiadásra kerül, általában hatalmas érdeklődésre és eladásokra lehet számítani. Nos, a legtöbb esetben, kivéve persze a Galaxy Geart. Ettől függetlenül az okostelefonjaik többsége nagyon jól teljesít a piacokon. És egyértelműen ez a helyzet a most piacra került Galaxy Note 3 készülékek esetében is. A Samsung azt nyilatkozta, hogy ez az eddigi legsikeresebb az eladásra kínált Note phabletek közül, mivel piacra kerülése után 60 nappal, máris 10 milliót értékesítettek belőle.

Hogy pontosan értsük ez mit jelent, a Galaxy Note II-nek majdnem kétszer ennyi időbe telt elérni ezt az eladási számot. Bár az Note 3 még így sem győzte le az Galaxy S4-et eladásokban. Az S4 esetében csupán 50 napra volt szükség a 10 milliós szám eléréséhez, ami a Samsung leggyorsabban elkelő termékévé tette a mobilt.

Az Galaxy Note 3 jelenleg 58 országban érhető el, bár a gyártó szerint Kínában a legnépszerűbb az S Pennek köszönhetően. A phablet sikeréhez hozzájárulhat a nemrégiben kiadott, nőknek szánt, két extra színváltozat is az vörös és a rózsaszín arany.

A Galaxy Note 3 eladási számai külön érdekes megvilágításba helyezik a Galaxy Gear gyenge teljesítményét tekintve, hogy a Samsung mennyire igyekezett a két termékét összekapcsolni. Azt hinné az ember, hogy eddigre már sikerült volna legalább egy millió darabot értékesíteni belőle.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá