A Samsung Galaxy S4 kristály kiadása elért Thaiföldre

0 685

Ha lenne a világon egy olyan díj, amit azoknak a vezető termékeknek ítélnek oda, amik a legtöbb különkiadásban és legszínesebb választékban kaphatóak, akkor ez a díj biztosan a Galaxy S4-é lenne. Mindenesetre már így is bőséges választékkal rendelkezünk különböző kiadások terén a Samsung jelenlegi csúcs készülékéből. És ezek a különleges kiadások külön-külön is tartalmaznak apróbb eltéréseket, mint például egy gyorsabb processzor.

Az S4 Thaiföldön egy újabb kiadásban jelenik meg. Egy kristályokkal ékesített modellt dob piacra a Samsung. Ebből a típusból összesen 3500 darabot készít majd a gyártó, úgyhogy ha ilyenre vágyunk és történetesen Thaiföld közelében vagyunk, akkor érdemes gyorsan villantani, mert különben nem marad a csillogó mobilból.

A Samsung Galaxy S4 kristály kiadása a fehér (I9500) modellen alapul. A különlegessége csupán annyiban rejlik, hogy a hátlapját gyárilag swarovski kristályokkal díszítik. Körülbelül 630 dollárt kérnek majd a speciális kiadásért, amit kizárólag a Samsung saját boltjaiban lehet majd kapni. Összehasonlításképp egy hagyományos I9500 megközelítőleg 540 dollárba kerül. Ez azt jelenti, hogy a különlegesség érzetét nyújtó kristály kiadásért olyan húszezer forinttal kell többet fizetnünk.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá