Ujjlenyomat-olvasós ajtózárak a Samsungtól

0 4,349

Több, mint biztos, hogy találkoztak már futurisztikus ujjlenyomat-olvasós zárakkal a filmekben. Ez a fajta technológia valóban csak a filmekben létezett, eddig. A Samsung fejlesztőmérnökei viszont az elképzelést átültették a valóságba.

A Samsung Ezon digitális ajtózárja pontosan úgy működik, mint a filmekben és még annál is többet nyújt. Maga a zár természetesen működik a hagyományos kulcsos megoldással is vagy adatkártyával. De a legbiztonságosabb funkciója az ujjlenyomat olvasás. A szerkezet száz különböző ujjlenyomat tárolására képes, így kiválóan kiszolgálja akár irodaházak igényeit is.

Továbbá lehetséges a dupla biztonsági protokoll használata is. Ebben az esetben az ujjlenyomat olvasás és a személyi kód használata együtt garantálja a teljes biztonságot. A kettős biztonsági rendszerrel nyugodtan dőlhetünk hátra a munkahelyen, abban a biztos tudatban, hogy nem jutnak be az otthonainkba idegenek.

A kiemelkedő formavilág mellett még egy plusz szolgáltatást nyújt a Samsung. Abban az esetben, ha mégis megpróbálnák feltörni a rendszert, egy automatikus riasztás indul el. Bekapcsol egy sziréna és a zárszerkezet egyszerre küld jelzést a tulajdonosnak és a rendőrségnek.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá