Piszkos harc dúl a Samsung és a Nokia között

0 683

Az okostelefonok piacán zajló harc világszerte óriási. Sokan persze csak az Apple és a Samsung között zajló háborúra fókuszálnak, de a többi nagy mobilgyártó is egyfeszt szapulja egymást. Jó példa erre a Nokia is, aki most beszólt a Samsungnak. A finn és dél-koreai cég amerikai leányvállalatai bonyolódtak heves vitába a népszerű Twitter oldalán.

Az egészet a Nokia USA kezdte, mégpedig azzal, hogy egy elég vicces, képpel is illusztrált tweetet helyezett el a Samsung USA profiljára a #TheNextBigThing? hashtaggel. Emlékeztetni próbálták a Samsungot, hogy a Galaxy Gear okosóra már lefutott dolog, az amolyan 2013-as feeling, szóval 2014-ben jó lenne kijönni inkább egy okoscipővel.

Persze a Samsung fanok kreáltak egy hamis tweet képet is, melyben melegebb éghajlatra küldik a Nokiát. Azt egyelőre nem tudni, hogy tényleg lesz-e intelligens cipő jövőre, az viszont biztos, hogy jó kis reklámot csináltak a Samsung okosórájának, a Galaxy Gearnek.

A tweetet egyébként már közel félmillióan látták, mikor a Samsung USA eltávolította azt profiljáról.

Update: A Samsung jelezte, hogy természetesen a kép hamis volt és nem a Nokia küldte azt… Viral marketinges reklámnak viszont biztos jól jött a karácsonyi szezonban.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá